The voyage of discovery is not 
in seeking new landscapes 
but in having 
new eyes.
Marcel Proust  

                                                                                                                                       

Ervaringen

 "Het Wake Up Traject Food For Flow heeft me meer gebracht dan wat ik verwachtte. Ik had er een bepaald beeld bij op basis van het boek van Henk Fransen, maar de manier waarop jij het bracht en de vele aanverwante extra's in jouw stijl waren precies wat ik nodig had. De inhoud was absoluut voldoende praktisch toepasbaar, vele zaken waren ergens herhaling en dan vroeg ik me af waarom ik het toch niet deed; dat is me nu duidelijk geworden. De tijd tussen de sessies was nodig om zaken in praktijk te brengen. De verhouding theorie/interactie/oefeningen was prima, ik vond de input van de andere deelnemers heel geruststellend én inspirerend, de oefeningen waren haalbaar en met voelbaar resultaat. Het is me nog duidelijker geworden dat alles écht heel sterk met elkaar in interactie is; het holistische van ons wezen is zoo mooi! het inzicht van de motor achter motivatie, ons verlangen, onze zielenwens. Ik probeer steeds meer naar mijn ziel te luisteren om te leven vanuit die essentie. Ik heb absoluut motivatie en zin gevonden om verder goed voor mezelf te zorgen en met zoveel inspirerende oefeningen wordt het steeds meer haalbaar. Het materiaal dat je aanreikte zal me nog lang inspiratie geven om verder te oefenen. Hartelijk dank voor alles en tot weerzien!" H.M.

• "Voor mij heeft het Wake Up Traject Food for Flow meer gebracht dan verwacht. Ik zocht in de reeks ondersteuning voor mijn lichaam in een fysiek moeilijke periode. De reeks was veel vollediger en allesomvattender dan ik had verwacht. Mijn notities zijn voor mij een naslagwerk geworden om na te gaan op welk vlak mijn lichaam hulp nodig heeft en ze bieden me een keuzewaaier voor aspecten waar ik wil aan werken.Ik vond je tips ook praktisch. Wat ik vooral meeneem, is je uitspraak dat we de rest van ons leven nog hebben om alles wat we geleerd hebben te verwezenlijken. Dat is voor mij een moeilijke. Alles en nu, daar ligt mijn lat. Mildheid, nog zoiets. Je uitspraken kabbelen in mijn hoofd en komen er uit op momenten dat ik ze nodig heb. Ook dat vind ik waardevol aan het traject. Ik had al veel (niet alles) wat je vertelde gehoord, maar op de momenten dat ik het nodig had, dacht ik er niet aan. Dat is nu veranderd." A.W.

"De eerste activiteit die ik heb meegedaan bij u was De Volle Maanmeditatie, waarbij me buiten het vrouwelijke aspect , ook het hemellichaam 'de maan' aansprak. Het viel zo mee.
Dan begon het Wake Up Traject 'Food for Flow'. Zo gezellig bij u thuis, met z'n allen rond de tafel, met knabbel en drankje erbij. En zoveel kennis, weten, het overbrengen die eerste 2 avonden van u over 'het fysieke lichaam'.  Het was natuurlijk het gemakkelijkste voor mij,  zeker om erin te komen. De levenswielen maken, gaven een overzicht van mezelf en een kijk waar er nog werk is. Bedankt dat je dit kent en doorgeeft. Daarna kwamen in herfst en winter de moeilijkere onderwerpen: 'gevoelen, het denken en de ziel' dan in de Verscholen Tuin. Ook knus, en zo interessant, leerrijk, leren over de laag onder het gewone dagelijkse leven in een klein groepje. Er was een zekere intimiteit. 
En steeds was er plaats om een vraag te stellen of verduidelijkingen te vragen. U doet het zo gewoontjes alsof het niks is. Voor mij betekende de reeks 'Food for Flow' heel veel. Ik heb me bij u heel goed gevoeld, op mijn gemak, u weet zoveel en toch doet u zo gewoon en wilt u mensen helpen op hun pad. Dat is zo mooi. Het gaf en geeft me rust en hoop. Bedankt Bieke." D.V.

• "Hartelijk dank voor de Ademworkshop. De inhoud was niet helemaal nieuw voor me, ik geef zelf mindfulness, maar ik heb er echt van genoten om eens te reflecteren met jouw manier van aanpakken. Het was ook fijn om de interactie met deelnemers eens vanuit een ander perspectief te ervaren, dank daarvoor, je bent een erg bezielde trainer." S.W.

• "Als ik terug kijk naar 2018, ben ik heel dankbaar dat ik op de momenten dat ik het nodig had kon langs gaan bij jou, Bieke. Je voelde mooi aan wat ik op die momenten nodig had. En nu zit er in mijn rugzakje oefeningen die ik eens kan doen. Een inzicht waar ik af en toe nog eens kan aan terug denken of nog eens kan gaan voelen hoe het ook alweer voelde als ik er even bij stil sta. Enkele inzichten komen op dit moment weer goed van pas. Ook zitten er enkele mooie boeken in die rugzak, die ik af en toe eens terug vast neem. Ik heb er ook al cadeau gedaan aan mensen die me nauw aan het hart liggen en waarvan ik dacht dat ze misschien ook wel een mooie uitwerking zouden kunnen hebben op hen. Er zit nog van alles in m'n rugzak... dingen waar ik nu niet aan denk maar naar boven komen op het moment als ik ze nodig heb. Eigenlijk heb ik in 2018 geleerd om stil te staan en op die momenten te genieten. Stil staan werd me opgelegd door m'n lichaam dat wat tegen pruttelde met momenten. Maar met de tijd leerde ik dat je kan stil staan EN kan genieten van het stil staan. Nog iets waar ik zeer dankbaar voor ben! Ik ben zo blij dat we dit samen hebben mogen doen!" L.D.

"Ik wilde je laten weten dat ik gisteren een super leuk, open en geruststellend gesprek had met m'n partner over m’n moeilijk thema, hihi. Wat een bevrijding en opluchting! Geeft plots heel veel positieve energie in onze relatie! Dank je wel om me telkens weer opnieuw de kracht in mezelf te laten vinden om door te gaan, om een betere versie van mezelf te vinden en niet te oordelen! Echt merci!!!" T.V.

"Bedankt dat ik op zo’n korte tijd al zoveel van jou heb mogen leren. De puzzelstukjes had ik al, maar jij bent diegene die ze voor mij op de juiste plaats legt. Merci!" A.B. 

• "Ik wil je graag even laten weten dat ik enorm geniet van de meditaties die jij begeleidt. Ik vind dat je een aangename stem hebt om naar te luisteren en dat je een mooi evenwicht weet te vinden tussen spiritualiteit en het dagdagelijkse leven. Dat maakt het voor mij toegankelijker en makkelijker toepasbaar in de realiteit van elke dag." H.C.

 "De familieopstelling heeft me echt bevrijd van zware energieën! Heb zelfs bijna geen nek- en schouderklachten meer, wat voor mij betekent dat er een last van mijn schouders is 'gevallen'! Fantastisch! Bedankt voor de goede, liefdevolle begeleiding." M.V.R.

"Wat een bijzondere tijd is het waarin wij leven... Ik voel me nog steeds verward en het lijkt m'n petje te boven te gaan, maar ik voel dat er heel wat in beweging is... Het lijkt alsof ik me nu pas écht bewust word van het grotere geheel, al lijk ik mijn 'individuele' leventje nog niet helemaal op een rijtje te hebben. Toch weet ik dat er heel wat aan het veranderen is, en dat ik dichter kom bij wat ik zoek... 
Ik wil je dan ook heel hartelijk bedanken, want jij bent 1 van de eersten geweest die me geholpen heeft mij terug richting te geven, een veilige basis in woelige tijden... Je hebt me heel wat inzichten bijgebracht en ook jou als persoon waardeer ik enorm! Ik ben niet zo goed in schrijven, maar ik wou je dit toch even laten weten...Bedankt voor je bijdrage in mijn leven! Bedankt om te zijn wie je bent! BEDANKT!! Veel liefs en knuffel" N.V.G.

 "Ik ben in het verleden al naar verschillende psychologen geweest maar ik had toen niet het gevoel dat het me hielp en haakte dan ook snel af. Toen ik bij jou aankwam zat ik heel diep (zo diep had ik nog nooit gezeten). Ik was helemaal verloren. Ik geloofde er niet meer in dat het nog goed met me kon komen en wou eigenlijk niet meer leven. En hoe dat jij daar mee om ging, dat was zo enorm krachtig! Jij was toen de enigste die in mij geloofde... En dat gaf me de moed om niet op te geven! En daar ben ik jou ontzettend dankbaar voor! Ondertussen is er het vertrouwen, dat ik nog een prachtig leven tegemoet ga! :)  K.V.

 "Ik ben heel blij dat ik je ken, we hebben samen al een hele weg afgelegd. Ik ben steeds verwonderd over je begrip en inlevingsvermogen, het doet deugd zulke zielen te mogen ontmoeten, en ik ben je dan ook heel dankbaar voor je steun en aanwezigheid." M.S.

 "Telkens als ik bij jou kom, wordt het weer stil, en gaat het weer zoals het kan, en niet meer zoals ik het niet wil." P.D. 

 "Pijnlijke trauma's in mijn jeugd. Toch altijd maar doorgaan en geven, geven, geven... Nog steeds een twintiger maar het lichaam van een oud vrouwtje! Tijd om stil te staan maar zelfs dit doet zeer! Artsen weten niet wat te doen met me, geven me uiteindelijk diagnoses waar weinig aan te doen valt en ik verlies mijn moed. Mijn lichaam doet pijn en is zo MOE! Maar dankzij jouw liefdevolle steun, coaching en healing ben ik terug gemotiveerd geraakt! Met jouw begeleiding heb ik de moed gevonden om te verwerken wat zo veel zeer doet. Jij haalt me uit mijn diepste dalen en weet elke keer terug mijn lach tevoorschijn te halen :) Er zijn al kleine wondertjes gebeurd sinds ik jou ken. En we gaan verder en verwachten er nog meer. Ik ben jou zo ontzettend dankbaar! " K.V.G.

 "Bedankt om altijd voor me klaar te staan met je healings, goede adviezen en praktische oefeningen. Door de jaren heen heeft je warme begeleiding me zo al vaak geholpen om de uitdagingen in mijn woelige leven aan te gaan en te overwinnen. Zo heb je mee bijgedragen aan mijn innerlijke verrijking, wat me meer kracht heeft gegeven!” K.V.B.

 "...opnieuw en opnieuw voelde ik me uitgedaagd, moest ik een bocht nemen...soms ging ik totaal uit de bocht. Gaandeweg, op mijn eigen parcours, kon ik de rit vervolmaken, de rit naar binnen, waar het stil is, kracht genereerd wordt, ik het stuur in eigen handen leerde houden. Ik ben dankbaar voor de liefdevolle coaching, naar mijn unieke Inner pole position."  C.M. 

 "Je kwam mijn levenstrein opgestapt net voor enkele ingrijpende levenservaringen. Ik kreeg een dochter en nog geen twee jaar later raakte mijn partner op een andere trein. Zonder jouw aanwezigheid, aandacht, vragen en verhelderende inzichten was ik 'verarmd' uit die periode gekomen. Je gidste me op weg naar mezelf. Na een Reconnection in oktober 2009 kwam mijn eerste liefde - totaal onverwacht - opnieuw mijn trein opgestapt en liet ik mijn zenuw- en energieslopende job voor wat het was om een nieuwe professionele weg in te slaan. Dankzij jou groeide mijn bewust zijn, startte na jarenlange verwaarlozing de zorg voor mezelf en raakte ik op weg naar innerlijke rust en evenwicht." V.B.

 "Sinds kort na de (healing)sessie voel ik mij een stuk liefdevoller en verdraagzamer wat als gevolg van de wet van de gelijke trillingen oplevert dat mensen zich sindsdien opmerkelijk anders gedragen tegenover mij. Ik krijg plots meer respect o.a." R.N.

 "Ik zat in zak en as, wist dat ik belangrijke beslissingen moest nemen maar wist niet dewelke en hoe mijn leven eindelijk in de postitieve zin te veranderen en mijn angsten los te laten. Ik was in volle therapie. Toevallig kwam Bieke in mijn leven via een vriendin, ik kende haar dus niet maar had dringend een healing nodig. Onmiddellijk stelde ze me op mijn gemak, ze nam haar tijd voor mij en vertelde mij dat ik mij misschien innerlijk verzette tegen de therapie. Op dat ogenblik wist ik even niet wat ik daar mee aan moest. Maar éénmaal nadat ze mij een healing had gegeven voelde ik mij een pak beter. En twee weken later heb ik op de therapie gezegd dat ik voelde dat dit niet meer mijn weg was. Vanaf dan is mijn leven in een stroomversnelling gekomen, alleen gaan wonen, een bijjob, een hele fijne man leren kennen, een toffe job gevonden, en in juni ga ik officiëel met die fijne man samenwonen. Hoe hard kan een leven op een tijdspanne van zes maanden veranderen...En dit is voor mij, dankzij de healing van Bieke, wiens gidsen mij de weg hebben gewezen! Dank u Bieke !!!" M.V.L.

 "Lieve Bieke, bedankt voor jouw healing van gisteren. Vanmorgen werd ik wakker en de pijn was helemaal verdwenen :). Echt fijn! Vandaag ga ik voorzichtig voelen wat ik kan doen..." Y.Y.

 "Ik voelde bijna meteen een soort van elektriciteit door mijn handen mijn lichaam binnenkomen. Golven van warme energie, gelukkig-zijn ook. Mijn oogleden begonnen vanzelf te trillen. Toen ik mijn ogen terug opende en recht stond voelde ik mij een meter groter, giechelig ook. Gewoon fijn! Mijn interesse was meteen gewekt en ik heb dan ook het boek 'De reconnectie' van Dr. Eric Pearl gelezen." I.B. 

 "De ‘Reconnection’ blies al mijn twijfels weg en zette me vol zelfvertrouwen terug op m’n levenspad. Wat niet meer bij me paste, verdween stap voor stap om plaats te maken voor een nieuwe professionele invulling, nieuwe contacten en vriendschap op zieleniveau, een nieuwe manier van be-leven, kortom voor het leven vanuit mijn hart, het Leven met een grote L!" Bieke


 

www.innerpoleposition.be | webdesign CtrlZ | © CtrlZ 2019