"Future medicine will be
the medicine of 
frequencies"

Albert Einstein

 

 

Frequentietherapie

Het hele universum bestaat uit energie en alles heeft een eigen frequentie/trilling, dus ook elke cel in je lichaam.
Door diverse vormen van stress (lichamelijk, mentaal, emotioneel, relationeel, spiritueel) kan je uit balans geraken, wat je trilling beïnvloedt. Deze disbalans uit zich uiteindelijk in chronische klachten in 1 of meerdere van deze domeinen, m.a.w. je zit niet goed in je vel.

I.p.v. de symptomen te onderdrukken met allerlei (schadelijke) medicatie is het natuurlijk zinvoller om de oorzaak aan te pakken. Dat doe je hoofdzakelijk door je levensstijl aan te passen: voeding, slaap, beweging, detox, mindset en stressbeheersing, sociaal netwerk en zingeving. Vaak vraagt dat een behoorlijk engagement en best wel wat tijd en doorzetting.

Ter ondersteuning en versnelling van dit balanceringsproces, maar ook preventief, kan je frequentietherapie inzetten. Frequentietherapie bestaat al sinds 1920, maar is de laatste jaren met de opmars van de kwantumwetenschap in een stroomversnelling gekomen. Wetenschappers als Albert Einstein, Nikola Tesla, Dr. Rife, die hun tijd ver vooruit waren, droegen hiertoe bij, en vandaag brengen onderzoekers als Dr. Bruce Lipton, Dr. Joe Dispenza, Gregg Braden, Lynne Mc Taggert enz. deze materie dichter bij het grotere publiek.

“If you want to find the secrets of the universe,
think in terms of energy, frequency and vibration.”
                                                                                                                                                                                       Nikola Tesla     
                                                                                                                 

Ondertussen zijn er al heel wat biofeedback/bioresonantietoestellen ontwikkeld met diverse toepassingen. Een aantal ervan heb ik persoonlijk ervaren, telkens onder begeleiding van een therapeut in soms dure sessies. Sinds 2019 kan het anders dankzij Healy!
 

Wat is Healy?

  • Healy is een nieuw draagbaar minitoestelletje (5x5cm), dat je zelf heel makkelijk kan gebruiken via je smart phone en bluetooth.
  • Healy is ontwikkeld in Duitsland door de TimeWaver-groep, opgericht door Marcus Schmieke, wetenschapper en filosoof. (Timewaver is een bijzonder intelligent bioresonantietoestel dat al 
    15 jaar wereldwijd gebruikt wordt in de medische wereld.)
  • Healy is een medisch gecertificeerd product type IIa voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en bijhorende slaapstoornissen. 
    Er zijn heel wat meer toepassingen maar die worden (nog) niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan (nog) niet wetenschappelijk is aangetoond, net zoals o.a. bij acupunctuur. De ervaringen spreken nochtans voor zich.
  • Healy biedt programma’s ter ondersteuning van je immuniteit (!), bio-energetische balans, mentale en emotionele balans, slaap, huid/schoonheid, job/studies, meridianen, chakra’s, fitness, stralingsbescherming, stresshantering en ontspanning, detox. Er zijn diverse modules, waaronder de ‘Resonance’, met analysemodule, auramodule en extra programma’s (o.a. bloesems, kristallen, Schüsslerzouten, homeopathie).
  • Je kan Healy inzetten voor volwassenen, maar ook kinderen en dieren.

Bekijk hier het effect van het Healy op je witte bloedcellen na 1 uur immuniteitsprogramma.

Healy kan een mooie ondersteuning bieden aan lichaam en geest,
voor jezelf en voor je hele gezin!
Healy kan bijdragen tot de ontwikkeling van je bewustzijn
en de verhoging van je trilling.

 

Wil je graag  meer info?

Healy Brochure - Healy programma overzicht - Healy website

Wekelijks worden introductiewebinars in het Nederlands gegeven via zoom. Contacteer me gerust, dan geef ik jou de link door.
Op de besloten FB pagina https://www.facebook.com/groups/healyervaringen/ kan je ervaringen lezen. Gewoon toegang aanvragen, je geeft mijn naam op.
Maar niets gaat natuurlijk boven een persoonlijke ervaring met analyse en behandeling. Daarvoor kan je bij mij terecht, samen met al je vragen.

Healy is enkel te koop via een Healy World Member, zoals ik. Ik geef je advies over de diverse edities en help je op weg na aankoop met de start en het gebruik.
Je hebt 14 dagen bedenktijd, zodat je de Healy kan uitproberen. Ben je niet tevreden, dan stuur je hem terug en word je terugbetaald.  

DISCLAIMER: HEALY IS EEN MEDISCH PRODUCT VOOR DE BEHANDELING VAN CHRONISCHE PIJN, FIBROMYALGIE, SKELETPIJN EN MIGRAINE EN VOOR DE ONDERSTEUNENDE BEHANDELING VAN PSYCHISCHE AANDOENINGEN ZOALS DEPRESSIE, ANGST EN DAARMEE VERBONDEN SLAAPSTOORNISSEN. ALLE ANDERE TOEPASSINGEN VAN DE HEALY WORDEN NIET ERKEND DOOR DE REGULIERE GENEESKUNDE OMDAT DE WERKING HIERVAN NIET WETENSCHAPPELIJK IS AANGETOOND. HET GEBRUIK VAN HEALY IS OP EIGEN VERANTWOORDELIJKHEID  EN VERVANGT GEEN MEDISCH ADVIES.

www.innerpoleposition.be | webdesign CtrlZ | © CtrlZ 2021